Frans Nielsen laver forgæves i NHL

30/10/2015

Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen var natten til fredag på pletten for fjerde gang i sæsonen i den nordamerikanske ishockeyliga NHL, og det var et fornemt mål, danskeren lavede.

Nielsen overtog pucken som bageste mand, og herfra satte han tempo og driblede sig helt ned foran mål, før han sendte pucken i nettet.

Desværre for Frans Nielsen og New York Islanders fik holdet ikke fuldt udbytte af danskerens elegante føringsmål til 2-1 i anden periode.

Udeholdet Carolina Hurricanes fik nemlig udlignet til 2-2 i tredje periode, og gæsterne tog sig også af sejren via et mål i den forlængede spilletid.

Dermed forpassede Frans Nielsen og Islanders muligheden for at overhale lokalrivalerne New York Rangers i toppen af NHL's østlige konference.

Danskeren var da heller ikke tilfreds efter nederlaget.

- Vi kan ikke vinde hver gang, men vi er nødt til at levere en bedre indsats, siger Frans Nielsen til nhl.com.

Bedre gik det for kometen Nikolaj Ehlers, der igen havde en stav med i Winnipeg Jets' sejr.

I tredje periode mod Chicago Blackhawks stod danskeren bag oplægget til Mark Scheifeles scoring til slutresultatet 3-1 til Winnipeg. Det var 19-årige Ehlers' ottende point i sin NHL-kamp nummer ti.

Ehlers blev eneste dansker, der kunne juble natten til fredag. Frederik Andersen, Lars Eller og Jannik Hansen måtte lige som Frans Nielsen forlade isen som tabere.

Målmand Andersen blev passeret to gange, da Anaheim Ducks tabte 1-2 ude til St. Louis Blues. Holdet står dermed fortsat noteret for beskedne fire point i ti kampe og er det dårligste hold i NHL's vestlige konference.

I forlænget spilletid tabte Jannik Hansen og Vancouver Canucks 3-4 i udekampen mod Dallas Stars.

Montreal Canadiens og Lars Eller var foran 3-0, men endte skuffende med at tabe 3-4 ude til Edmonton Oilers.

Det var anden gang i træk, at Montreal Canadiens tabte, efter at holdet havde vundet sæsonens første ni kampe.