Frans Nielsen leverer to oplæg i ny Islanders-sejr

NHL-klubben New York Islanders marcherer fortsat med direkte kurs mod playoffkampene om Stanley Cup-trofæet.

Med 2-1-sejren på egen is over Pittsburgh Penguins natten til onsdag har holdet fra Brooklyn nu hentet fire sejre på stribe og otte i de seneste ti kampe, og på ny indtog Frans Nielsen en central rolle for det formstærke mandskab.

Den danske centerspiller blev noteret for oplæg til begge sit holds mål og er nu oppe på 44 målpoint. Dermed har han 18 kampe før afslutningen på grundspillet allerede overgået sidste sæsons totale pointhøst.

John Tavares og Anders Lee stod for de to Islanders-scoringer i den vigtige sejr, som øger afstanden ned til Pittsburgh på fjerdepladsen i Metropolitan Division, hvorfra de tre bedste hold er sikre på en plads i slutspillet.

Islanders har fem point ned til Pittsburgh og har oven i købet spillet to kampe færre, så det begynder at lugte af en slutspilsplads til Frans Nielsen og holdkammeraterne.

Eneste minus ved den vigtige sejr var, at målmand Jaroslav Halak måtte udgå med en ikke nærmere defineret skade i tredje periode. Han blev erstattet af Thomas Greiss, som holdt buret rent i de sidste minutter.

Mens Frans Nielsen og Islanders altså stormer mod slutspillet, ser det noget sværere ud for en anden danskerklub Montreal Canadiens med Lars Eller.

Montreal hentede godt nok en fin 4-3-sejr efter overtid over topholdet Dallas Stars, men den canadiske traditionsklub skal lukke et stort pointhul i de resterende 15 kampe, hvis ikke sæsonen skal slutte tidligere end planlagt.

Eller leverede hverken mål eller oplæg og bliver stående på i alt 22 point (11 mål og 11 assister) i denne sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip