Frans Nielsen netter to gange i NHL-sejr

09/12/2015

Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen var tirsdag aften stærkt medvirkede til, at New York Islanders vandt opgøret ude mod Philadelphia Flyers med 4-3.

To gange var den 31-årige herningenser på pletten. Første gang efter bare 55 sekunders spil i 1. periode, da han modtog pucken tæt på mål i et kontraangreb og scorede sikkert.

I anden periode skulle der også kun gå et minuts tid, før Nielsen igen kunne modtage rygklap af sine holdkammerater.

Med et overraskende håndledsskud mellem benene på en Philadelphia-forsvarer lykkedes det at passere Steve Mason i målet.

Kampen endte 3-3 i den ordinære spilletid og skulle derfor afgøres på straffeslag. Her var danskeren ved at forvandle sin helterolle til en skurkerolle, da han brændte Islanders' første forsøg.

Heldigvis for Nielsen formåede holdkammeraten Kyle Okposo som den eneste at score på sit straffeslag, så newyorkerholdet kunne tage den korte tur nordpå med en sejr i bagagen.

I en anden NHL-kamp med dansk islæt kunne Mikkel Bødker ikke forhindre Arizona Coyotes i at tabe 1-4 til St. Louis Blues.