Frans Nielsen og Islanders tager sikker sejr i NHL

15/02/2016

Den danske ishockeyprofil Frans Nielsen og hans klub, New York Islanders, viser fin form, inden NHL-grundspillet går ind i sine afgørende uger.

New York Islanders vandt mandag aften dansk tid sin fjerde hjemmekamp på stribe, da Detroit Red Wings blev slået med 4-1 i Barclays Center i Brooklyn.

Dermed ligger Nielsens klub fortsat fint i kampen om en plads i playoff. New York Islanders indtager lige nu femtepladsen i Eastern Conference, men mangler endnu at spille 27 kampe i grundspillet.

Det var især en god midterperiode, der sikrede Brooklyn-klubben den sikre sejr over Detroit.

Mellem det 8.- og det 16. minut af anden periode scorede hjemmeholdet tre gange, og så var den kamp stort set afgjort.

Fire forskellige spillere stod for de fire mål, men Frans Nielsen, der fik præcis 18 minutters istid, leverede denne gang hverken scoringer eller assister.