Frans Nielsen scorede på landsmand i NHL

22/12/2013

De danske ishockeyspillere markerede sig igen, da der lørdag blev afviklet et stort program i den nordamerikanske liga, NHL.

Hos New York Islanders scorede Frans Nielsen sit 12. sæsonmål, da holdet på hjemmebane tabte til Anaheim Ducks med cifrene 3-5.

Målet var specielt på den måde, at Frans Nielsen udplacerede sin landsmand Frederik Andersen, der vogter målet hos Anaheim Ducks. Det var første gang, at Andersen måtte indkassere en scoring af en landsmand i verdens bedste ishockeyliga.

Scoringen var til 3-1 kort inden udløbet af den anden periode, da Frans Nielsen brød flot igennem i højre side. Siden kom udeholdet dog stærkt igen og vendte til sejr.

Mikkel Bødker spillede også en aktiv rolle, da Phoenix Coyotes besejrede Ottawa Senators 4-3 efter overtid.

Phoenix Coyotes' danske spiller havde andenassists på både reduceringen til 1-2 i anden periode samt udligningen til 3-3 kort før tid i tredje periode.

Den helt store helt blev Antoine Vermette med tre scoringer.