Frans Nielsen scorer to gange og sænker Minnesota

24/02/2016

Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen var ustyrlig, da hans klub, New York Islanders, slog Minnesota Wild i den nordamerikanske hockeyliga, NHL.

Minnesota kom ellers til kampen med fire sejre i træk, men holdet var chanceløst mod et formstærkt New York Islanders.

Frans Nielsen bragte New York på 2-0, efter at holdkammeraten Matt Martin havde scoret føringsmålet.

I anden periode reducerede udeholdets Chris Porter, før John Tavares og Frans Nielsen med sin anden scoring lukkede kampen.

Særligt Nielsens sidste scoring var en flot en af slagsen. Med knap tre minutter tilbage af kampen havde Minnesota taget målmanden ud for at forsøge at vende kampen i overtal.

Men herningenseren Frans Nielsen erobrede pucken, hvorefter han sendte den konsekvent fra sit eget målområde og helt ned i Minnesotas mål.

Nielsen har gang i en flot sæson for New York Islanders. Den 31-årige dansker har lavet 38 point i sæsonens første 58 kampe. Hans bedste pointmæssige sæson var i 2013-2014, hvor han lavede 58 point i 80 kampe.

New York Islanders er nu kun tre point efter bysbørnene fra New York Rangers i deres Metropolitan Division. Men Islanders har to kampe i hånden og har således muligheden for at overtage pladsen fra Rangers.

De øvrige danskere i NHL var ikke lige så heldige natten til onsdag.

Mikkel Bødker og Arizona Coyotes tabte i Florida 1-2 til Tampa Bay Lightning. Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets tabte 3-5 til Dallas Stars.