Frans Nielsen scorer i sjælden hjemmesejr for Islanders

30/03/2015

Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen scorede søndag aften et vigtigt mål for New York Islanders, der på hjemmebane vandt 5-4 over Detroit Red Wings.

Efter en målrig første periode, der endte 3-3, skulle der ikke gå mere end 16 sekunder af anden periode, før Nielsen med et håndledsskud fra en spids vinkel sendte New York Islanders i spidsen med sit 14. sæsonmål.

Hjemmebanen Nassau Coliseum i New York har ikke givet Nielsen og holdkammeraterne mange fordele på det seneste. Holdet havde før kampen tabt otte ud af de ni seneste hjemmekampe, så sejren over Detroit var kærkommen.

New York Islanders ligger nu på andenpladsen i sin division, og spillerne kan så småt begynde at slibe skøjterne til slutspilskampene.

Frederik Andersen, målvogter hos Anaheim Ducks, fik til gengæld ingen istid, da holdet ude slog New Jersey Devils 2-1. Hans konkurrent på pladsen, John Gibson, reddede 25 ud af de 26 skud, der blev sendt imod ham.