Frans Nielsen scorer igen forgæves i overtidsnederlag

31/10/2015

Den danske ishockeystjerne Frans Nielsen er inde i en god periode scoringsmæssigt i NHL, men desværre for danskeren har det været forgæves i de seneste kampe.

Søndag aften dansk tid tabte New York Islanders 2-3 efter overtid og straffeslag mod New Jersey Devils, selvom Nielsen scorede for tredje kamp på stribe samt nettede i straffeslagskonkurrencen.

Efter to scoringer i 4-0-sejren over Calgary Flames mandag har Frans Nielsen i de to seneste kampe noteret to nederlag i overtid, selvom han har fortsat målstimen.

Torsdag leverede han den ene scoring, da holdet tabte 2-3 i overtid til Carolina Hurricanes, og søndag var han igen på pletten med scoringen til 2-2 mod New Jersey Devils.

Da der ikke blev scoret i de fem minutters forlængelse, måtte holdene ud i straffeslagskonkurrence, og her er Frans Nielsen en af NHL's dygtigste i den disciplin.

Det understregede han igen, da han scorede på Islanders' første forsøg, men da de tre næste holdkammerater misbrugte, og to modstandere scorede, endte det alligevel med et nederlag.

Islanders ligger lige nu nummer to i sin division og er dermed godt fremme i kampen om playoffpladserne.