Frans Nielsen sikrer Islanders et point mod topholdet

19/02/2016

Den danske NHL-spiller Frans Nielsen sikrede natten til fredag dansk tid et enkelt point til sit hold New York Islanders i kampen mod topholdet Washington Capitals.

Den tidligere Herning-spiller udlignede til 2-2 med under to minutter tilbage af kampen og sendte dermed opgøret i overtid.

I forlængelsen var gæsterne fra Washington stærkest. Justin Williams afgjorde kampen med målet til 3-2, men Nielsens udligning gav altså Islanders det ene point, som et overtidsnederlag medfører.

Islanders' John Tavares stod for målet til 1-0, mens den russiske superstjerne Alex Ovechkin stod for begge Washington Capitals' i anden periode.

Med sejren har Washington nu 88 point for 56 kampe, hvilket er bedst af alle hold i NHL.

New York Islanders er nummer tre i samme division med 67 point.

Mikkel Bødker blev noteret for en assist, da Arizona Coyotes hjemme vandt med 6-3 over Dallas Stars i et underholdende opgør med hele 81 skudforsøg.

Nikolaj Ehlers var også med i et målrigt opgør, da hans hold Winnipeg Jets tabte udekampen mod Tampa Bay Lightning med 5-6 efter straffeslagskonkurrence, selv om skudstatistikken hed 41-26 i Jets' favør.

Ehlers lavede ingen point i kampen, og han brændte holdets femte forsøg i straffeslagskonkurrencen, hvorefter Steven Stamkos afgjorde sagerne på Tampa Bays femte forsøg.

Frederik Andersen måtte vige pladsen i Anaheim Ducks-målet for kollega John Gibson i udekampen mod Vancouver Canucks med Jannik Hansen på holdet.

Det udnyttede isens eneste danske islæt til at sætte en reducering til 1-4 ind. Anaheim vandt alligevel kampen sikkert med 5-2.