Frans Nielsen skød nytåret ind med to mål

Mens nytåret blev fejret herhjemme lidt over midnat dansk tid, var flere danske profiler i NHL-ligaen i kamp. Og danskerne fik en god indledning på det nye år med hele fire mål.

Mest i hopla var Frans Nielsen, der scorede New York Islanders to første mål i udekampen mod Boston Bruins.

Danskeren satte sig igennem i to powerplay-situationer, men måtte se sig overgået af sin kaptajn, John Tavares, der lavede to mål og assister. Nielsen blev dog hædret som kampens tredjebedste spiller.

Lars Eller var tidligt på færde for Montreal Canadiens og scorede allerede i sit første skift efter 80 sekunders spil af udekampen mod Carolina Hurricanes.

Eller stod helt fri foran mål, da han med en smart finte tog fusen på Carolinas målmand Cam Ward og bragte sit hold foran. Det rakte dog kun til et enkelt point foran Canadiens, der tabte 4-5 i overtiden.

Endelig lykkedes det også for Mikkel Bødker at komme på måltavlen for Phoenix Coyotes i opgøret mod Edmonton Oilers, der igen ikke havde Philip Larsen med på holdet.

Bødker sørgede 70 sekunder før tid for udligningen til 3-3, efter at Coyotes havde skiftet målmanden ud i stedet for en ekstra markspiller.

Senere sørgede holdkammeraten Keith Yandle for sejr til hjemmeholdet.

I dag skal Jannik Hansen og Vancouver Canucks i aktion på hjemmebane mod Tampa Bay Lightning.

/ritzau/

Dagens Gossip