Frans Nielsen tager revanche og er tæt på NHL-slutspil

Frans Nielsen rundede for anden gang i karrieren 50 målpoint i NHL-grundspillet, men for den danske ishockeystjerne er det formentlig vigtigere, at hans klub, New York Islanders, nu er snublende tæt på playoff.

Islanders vandt natten til tirsdag på hjemmebane med 5-2 over Tampa Bay Lightning i en kamp, hvor Frans Nielsen bidrog med godt 18 minutters arbejde på isen og en assist til kaptajn John Tavares' 4-1-scoring i anden periode.

Dermed revancherede spillerne sig hurtigt for weekendens forsmædelige 0-5-nederlag til Pittsburgh, hvor Islanders ydede en så ringe indsats, at holdets træner måtte ruske op i sit mandskab med et møgfald under mandagens træning.

Den slags udfald er der nemlig ikke plads til netop nu, hvor en lang sæson går ind i sine afgørende uger.

- Vi var alle godt klar over, at det, vi leverede i lørdags, ikke var godt nok, og vi var flove over det. Jeg er glad for den måde, vi reagerede på, og nu skal vi fortsætte stilen, siger John Tavares til nhl.com.

Islanders mangler fire kampe i grundspillet og har et forspring på fem point ned til pladserne uden for slutspillet, så alt tyder efterhånden på, at Frans Nielsens sæson bliver forlænget med mindst én playoff-runde.

Mens Islanders altså fortsat kæmper for at tage det sidste skridt, kvalificerede NHL's anden New York-klub, Rangers, sig natten til tirsdag til slutspillet.

Rangers vandt på udebane med 4-2 over Columbus Blue Jackets. Den unge dansker Oliver Bjorkstrand blev noteret for en assist for det tabende hold.

Nattens eneste danske scoring stod Jannik Hansen for, da han lavede et mål i Vancouver Canucks' 3-2-sejr over Los Angeles Kings.

Det var Vancouvers tredje sejr på stribe, men holdet har dog for længst udspillet sin rolle i kampen om slutspilspladserne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip