Fransk angriber fortsætter målstime i Atlético-sejr

03/01/2015

Fem af de seneste otte scoringer i den spanske liga er sat ind af Antoine Griezmann.

Den franske angriber sendte ligaen på kort vinterpause med et hattrick i Atlético Madrids sejr over Athletic Bilbao kort før jul.

Lørdag åbnede den forsvarende mester med endnu en sejr, og igen stod Griezmann bag.

Han scorede de to første mål, da Atlético vandt 3-1 over Levante.

Hovedet var hans foretrukne arbejdsredskab på dagen. Efter 18 minutter headede han et indlæg fra venstre i mål, og kort efter pausen sendte han en ripost over stregen med hovedet til 2-0.

Efter godt en time reducerede Nabil El Zhar, men nærmere kom Levante ikke point. I stedet cementerede Diego Godín slutresultatet otte minutter før tid.

Med sejren har Atlético 38 point for 17 kampe. Barcelona er på samme pointtal, men for en kamp færre.

Real Madrid topper med 39 point for kun 15 kampe.