Fransk danskerklub skaber sensation mod Zlatan og co.

14/12/2014

Mesterholdet Paris Saint-Germain er til at tale med i denne sæson. Det understregede danskerklubben Guingamp med en hjemmesejr på 1-0 i den franske liga søndag.

Det var første gang i denne sæson, at PSG måtte forlade banen som taber i den franske liga. Med til historien hører dog, at holdet syv gange i de første 17 runder har spillet uafgjort.

Målmand Jonas Lössl og Lars Jacobsen var på banen i hele kampen i den flotte triumf.

Danskerduoen fik noget at se til over for superstjerner som Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani, men efter 90 minutter kunne de glæde sig over at have holdt målet rent og endda fået sejren.

Allerede efter 11 minutter sørgede Jeremy Pied for den afgørende scoring.

Guingamp ligger nummer 13 i den franske liga med fire point til nedrykningsstregen, mens PSG fortsat er nummer to efter Marseille.

I en anden kamp søndag vandt Lille med Simon Kjær 3-0 på hjemmebane over Toulouse, der havde sin dansker Martin Braithwaite på banen i det sidste kvarter.

Udeholdet spillede det meste af kampen i undertal efter et rødt kort i kampens andet minut, og Lille kunne nemt sikre sig en komfortabel sejr.