Fransk landstræner: Modstander i playoff vil ikke smile

Frankrig ligner en af toerne i VM-kvalifikationen, og den franske landstræner Didier Deschamps har allerede spottet, at en modstander i de eventuelle playoff-kampe kan blive Portugal eller Sverige.

For franskmændene ser lige nu ud til at blive useedet, hvis holdet ender som nummer to i gruppe I, hvor Spanien har et forspring på tre point før tirsdagens afsluttende kampe.

Deschamps har respekt for de seedede nationer i playoff-opgørene, der skal trækkes lod til efter de sidste gruppekampe. Men Frankrigs modstander skal heller ikke glæde sig for tidligt.

- At være seedet skåner dig ikke for noget, andet end at du ikke skal møde de hold, som er vurderet til at være de stærkeste.

- Men jeg tror heller ikke, at det hold, som trækker Frankrig, vil smile. Vi er ikke blandt de bedste hold i verden, men..., siger Deschamps og fuldfører ikke sætningen.

Portugals Cristiano Ronaldo har allerede sagt, at han ikke håber på at møde Frankrig i to afgørende kampe om at komme til VM i Brasilien, og respekten bliver gengældt.

- Jeg kan heller ikke sige, at jeg håber på at trække Portugal, fastslår Deschamps.

Mens Sverige - med stjerneangriberen Zlatan Ibrahimovic - er fysisk stærke, så er Portugal teknisk dygtige. Ingen af holdene er en drømmemodstander om en eventuel VM-billet.

- Der er intet, vi kan gøre for at undgå dem. Når man snakker om de to hold, så vil man snakke om Ronaldo eller "Ibra". Det er fantastiske nationer.

- Hvis begge hold er i form, så ville jeg ønske at trække det hold, som vi vil slå og eliminere. For uanset hvad, så skal vi kvalificere os, siger Deschamps.

De otte bedste toere skal spille playoff-kampe om at komme til VM. Der trækkes lod til playoff-kampene 21. oktober i schweiziske Zürich, og opgørene spilles 15. november og fire dage senere.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip