Fransk landstræner: Payet har altid haft evnerne

Dimitri Payet ligner en spiller, der godt kan gå hen og stjæle billedet ved EM-slutrunden.

Den franske landsholdsangriber har foreløbigt scoret to gange i to kampe ved slutrunden for Frankrig, og onsdag afgjorde han endeligt opgøret mod Albanien, som Frankrig vandt 2-0.

Langt inde i overtiden drejede Payet bolden smukt i mål, men det kommer ikke bag på den franske landstræner, Didier Deschamps, at West Ham-angriberen for alvor folder sig ud.

- Payet er blevet mere konsekvent. Han har altid haft evnerne og en masse selvtillid. Nu er han hele tiden klar til at udfordre i en-mod-en-situationerne, siger den Deschamps ifølge uefa.com.

Deschamps valgte at stille op uden Antoine Griezmann og Paul Pogba fra start mod Albanien, og Deschamps medgiver, at det ikke vakte glæde hos de to spillere.

- Angående Pogba, så var det mest en taktisk beslutning, og med hensyn til Griezmann, så er det mig, der leder ham. Hverken han eller Pogba er glade for at sidde på bænken, lyder det fra landstræneren.

Selv om Frankrig var storfavoritter, så blev det ikke en nem kamp, og de franske tilskuere piftede de franske spillere til pause.

- Albanien spillede med hjerte og ånd. De forsvarede sig godt og havde evnerne til kontraangreb. Vi skulle have scoret tidligere, for vi havde mange chancer, siger Deschamps.

Dimitri Payet blev kåret til kampens spiller, og angriberen har nu scoret to gange ved EM-slutrunden.

- De sene scoringer er ikke noget nyt. Siden marts mod Holland har vi vist, at vi kan gå ud og vinde kampe sent. Vi er nødt til at være tålmodige, siger målscoreren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip