Fransk midtbaneslider sænker Tottenham med to scoringer

24/09/2015

Gæsterne fra Arsenal trak sig ud som sejrherre af lokalderbyet i London mod Tottenham, da Mathieu Flamini med to sjældne mål blev helten for Arséne Wengers tropper.

Flamini laver ikke ret mange mål fra sin position på den defensive midtbane, men onsdag bankede han to i kassen i Liga Cup-braget mod ærkerivalerne. Arsenal vandt 2-1.

Christian Eriksen fik hele kampen på banen for Tottenham uden dog at skabe det helt store.

Det var en meget lige kamp, som begge mandskaber tydeligvis ikke havde lyst til at tabe, og derfor blev der ikke givet noget væk i duellerne.

Efter lidt tilløb var det Arsenal, som først fik gang i måltavlen, da Tottenham-keeper Michel Vorm gavmildt gav en rispost, som Mathieu Flamini var over og sendte op i nettaget til 1-0.

Christian Eriksen og co. forsøgte at få presset spillet frem igen for at fremtvinge en udligning, men det lykkedes ikke i de første 45 minutter.

Til gengæld kom hjemmeholdet godt ud efter pausen og satte sig på spillet.

Det gav pote efter ti minutter, Arsenal-forsvareren Callum Chambers var uheldig med at snitte et indlæg ind bag sin egen målmand til 1-1.

Herefter bølgede det frem og tilbage med gode muligheder i begge ender, og Flamini var ikke færdig med at bringe sig selv i fokus.

Federico Fazio fik sparket en bold højt op i luften på kanten af Tottenham-feltet, og en fremadstormende Flamini tøvede ikke. Han helflugtede bolden smukt i mål til 2-1.

Det blev også resultatet, og dermed er Arsenal videre i turneringen.

Chelsea snuppede den forventede favoritsejr ude mod Walsall med 4-1, mens kriseramte Newcastle tabte overraskende med 0-1 hjemme til Sheffield Wednesday.

Crystal Palace, Norwich og Southampton fra Premier League er videre efter klare sejre.