Fransk stjerneskud sikrer sen Juventus-sejr

02/11/2013

En sen scoring blev afgørende, da fodboldklubben Juventus lørdag aften hentede en meget vigtig sejr i den italienske Serie A.

De forsvarende mestre vandt på et mål af franske Paul Pogba 1-0 ude over Parma, der sædvanligvis er meget svære at besejre hjemme.

Juventus imponerede langt fra med sit spil, men med den tredje ligasejr i træk holder Torino-klubben presset på førende AS Roma, der først spiller søndag.

Juventus har 28 point for 11 kampe, to point færre end Roma, der har vundet samtlige sine 10 ligakampe hidtil i sæsonen.

Første halvleg var en generelt bedrøvelig affære, og de oplagte målchancer måtte man se langt efter.

Billedet ændrede sig kun lidt i anden halvleg, hvor Juventus efter en times spil sendte midtbanegeneralen Andrea Pirlo på banen.

Han blev sparet i startopstillingen, fordi Juventus i næste uge skal spille Champions League.

Den tidligere Juventus-angriber Amauri havde en stor chance, og i modsatte ende måtte Carlos Tévez se et godt forsøg pareret.

Det var den indskiftede Fabio Quagliarella, som var afgørende i at sikre sejren.

Angriberen, der netop er vendt tilbage efter en skade, blev sendt på banen cirka et kvarter før tid, og minuttet efter hamrede han bolden på overliggeren med et flot skud.

20-årige Paul Pogba, der har imponeret meget i denne sæson, var over returbolden, som han køligt sendte i nettet.

Juventus skal på tirsdag møde Real Madrid på hjemmebane i Champions Leagues gruppe B, hvor også FC København og Galatasaray er med.

Juventus er under stort pres, efter at klubben kun har hentet to point i de tre første kampe.