Franske drømmemål nedlægger Holland

05/03/2014

Det franske fodboldlandshold virker til at være i langt bedre forfatning op til sommerens VM i Brasilien, end det var tilfældet ved de seneste skuffelser ved både EM i 2012 og VM i 2010.

Onsdag aften målte holdet sig med en af de andre VM-favoritter Holland, og hjemme på Stade de France løste Frankrig opgaven med en sejr på 2-0.

Det var to scoringer i første halvleg, der grundlagde den franske sejr. 1-0-målet faldt efter en fremragende detalje i det 32. minut.

Den formstærke Real Madrid-forward Karim Benzema modtog en hoppende bold på kanten af straffesparksfeltet, og i medløb kanonerede han bolden over i det modsatte hjørne til 1-0.

Målet til 2-0 var mindst lige så smukt. Mathieu Valbuena serverede et indlæg til Paris Saint-Germain-spilleren Blaise Matuidi, der på akrobatisk vis helflugtede bolden i nettet fire minutter før pausen.

Derfra cruisede Frankrig sejren hjem, mens Holland ikke havde noget modsvar.

Ved sommerens slutrunde er Frankrig i gruppe med Schweiz, Ecuador og Honduras, mens Holland tørner sammen med Spanien, Chile og Australien i turneringens første fase.