Franskmand banker Woods og de andre stjerner

Tiger Woods er godt med. Det samme er svenskeren Henrik Stenson, og englænderen Ian Poulter er endnu bedre.

Alligevel er de fem slag eller mere efter den kun 23-årige franskmand Victor Dubuisson i European Tour-golfturneringen Turkish Airlines Open i den tyrkiske ferieby Antalya.

Victor Dubuisson gik lørdagens tredje runde i 63 slag, mens de nærmeste konkurrenter brugte fem eller seks slag mere.

Derfor fører franskmanden - som aldrig tidligere har vundet en turnering på European Tour - med 21 slag under par, fem slag bedre end Ian Poulter og seks bedre end Tiger Woods, Henrik Stenson og yderligere to spillere.

Tiger Woods havde ellers lagt godt ud på lørdagens runde, men fik derefter problemer og slog bogeys på hul 12, 15 og 16.

Amerikaneren rettede så lidt op på de sidste par huller. Dubuisson var ikke over par på et eneste af lørdagens 18 huller.

- Jeg får nok en stressende nat. Jeg ved godt, at jeg fører med fem slag, men med de gode spillere, som ligger bag mig, får jeg en meget hård søndag, siger franskmanden, som også kalder lørdagens runde for hans bedste nogensinde.

Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen var godt med efter første runde, men har haft problemer siden.

Bjørn er bedste dansker som delt nummer 26. Han er 12 slag efter Dubuisson. Thorbjørn Olesen er næstbedst - delt nummer 39, to slag efter Thomas Bjørn.

/ritzau/

Dagens Gossip