Franskmand sagsøger sin tidligere chef, fordi hans job var ekstremt kedeligt

En 44-årig mand fra Frankrig kedede sig angiveligt så meget på sit job, at han blev deprimeret og måtte sige op.

Derfor sagsøger Frederic Desnard nu sin tidligere chef for 2,6 millioner kroner. Det skriver Daily Mail.  

Han arbejdede i et parfumefirma i Paris. Efter fire år med kedelige opgaver var han efter eget udsagn ‘deprimeret, ødelagt og skamfuld’ og sagde op.

Den 44-årige beskriver de år som en ‘langsom nedsænkning i helvede’. Frederic Desnard blev hyret som leder af tInterparfums i Paris. Snart fik han dog frataget sit ansvar, og til sidst følte han slet ikke, at han eksisterede.

Til fransk tv siger han, at han ofte ville begynde at græde, når han mødte på arbejdet, men ingen lod mærke til det, fordi ingen af kollegerne bekymrede sig om, hvorvidt han var der eller ej.

- Jeg blev deprimeret og skamfuld over at få løn for ikke at lave noget, lyder det fra sagsøgeren.

Advokaten for parfumevirksomheden har en noget anderledes udlægning af situationen.

- Hr. Desnard sagde aldrig noget om, at han kedede sig i den fireårige periode. Og hvis han faktisk ikke havde noget at lave i alle de år, hvorfor har han så ikke nævnt det?, lyder det fra advokaten Jean-Philippe Benissan.

Sagen kommer for retten på mandag.

Det er ikke første gang, at en franskmand sagsøger en arbejdsgiver på grund af kedsomhed. Tidligere på året sagsøgte en ansat ved landets jernbane sin arbejdsgiver for at have sendt ham på betalt orlov i 12 år. Han fik omtrent 35.000 kroner om måneden i den periode.

Læs også: Fire oksemørbrader fælder 34-årig tyv i færdselsuheld 

Ifølge manden blev han beordret til at flytte arbejdsplads til et andet sted, men hans chefer glemte ham simpelthen. Der blev indgået forlig i sagen.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip