Franskmand sender Federer ud af comebackturnering

Kvartfinalen blev endestationen ved Masters 1000-turneringen i Monte Carlo for tennisikonet Roger Federer, der gjorde comeback efter sin knæskade og operation.

Schweizeren, der ikke har været i aktion siden Australian Open i januar, var ellers i vinderposition efter sejr i første sæt mod franske Jo-Wilfried Tsonga, men han måtte se sig slået 6-3, 2-6, 5-7.

Federer var et skridt foran i første sæt, men Tsonga fandt et højere niveau fra starten af andet sæt.

Det afgørende sæt var meget lige, men det tippede over til Tsonga ved servegennembruddet til 6-5. Herefter servede han kampen hjem efter at have været bagud 0-30 i partiet.

Tsonga kan i semifinalen blive en del af et rent fransk anliggende, hvis landsmanden Gael Monfils senere fredag slår spanieren Marcel Granollers som forventet.

Den anden semifinale bliver et stormøde mellem skotten Andy Murray, der ligger nummer to i verden, og spanieren Rafael Nadal, der om nogen er kongen af gruset i Monte Carlo. Nadal har vundet turneringen otte gange i karrieren.

Både Nadal og Murray gjorde kort proces i kvartfinalen. Murray slog canadieren Milos Raonic 6-2, 6-0, mens Nadal slog den forsvarende French Open-mester, Stan Wawrinka, med 6-1, 6-4.

Verdensetteren, Novak Djokovic, røg ud allerede i anden runde.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip