Franskmands værdi stiger i West Ham efter EM

Selv om den franske fodboldspiller Dimitri Payet var på det tabende hold i EM-finalen i søndags, har han haft en god EM-slutrunde.

Så god, at hans værdi for arbejdsgiveren West Ham i den engelske Premier League, er steget væsentligt.

David Gold, der er bestyrelsesformand i Premier League-klubben, siger til BBC, at Dimitri Payet nu vil koste mindst 50 millioner pund, svarende til 437 millioner kroner.

- Superklubber vil efterspørge en spiller af hans kaliber, men de skal overhovedet ikke spilde deres tid med bud under 50 millioner pund, siger bestyrelsesformanden og fortsætter:

- Vores klub har brug for sine bedste spillere, og bud på ham vil vi ikke hilse velkommen.

- Han er vigtig, vi har brug for ham, og holdet er bygget rundt om ham. Han er ikke til salg.

Den 29-årige franskmand scorede ni mål i 30 kampe for West Ham i Premier League i sidste sæson. Han scorede også tre gange for Frankrig ved EM.

I finalenederlaget mod Portugal vil han først og fremmest blive husket som ham, der stødte sammen med Cristiano Ronaldo og på den måde blev årsagen til, at den portugisiske verdensstjerne måtte lade sig udskifte.

Ifølge David Gold er Dimitri Payet faldet fortrinligt til med sin familie i London efter, at han kom til England fra Marseille. Han kommer også godt ud af det med West Hams manager Slaven Bilic.

- Vi må bare sørge for at holde ham så glad som muligt, siger David Gold på spørgsmålet om, hvordan klubben vil holde på franskmanden.

- Han har det godt i London, og det samme har hans familie. Vi har gjort alt, hvad vi kan, siger bestyrelsesformanden.

/ritzau/AFP

Dagens Gossip