Fravalgt og skadet Eggert er ved godt mod

Det er aldrig sjovt at blive valgt fra. Men det gjorde ikke nær så ondt på Anders Eggert at blive forbigået til en af de 16 pladser i håndboldlandstræner Ulrik Wilbeks EM-trup, som man måske kunne forestille sig.

Venstrefløjen har godt fornemmet, hvordan vinden blæste, fordi han i den seneste uges tid har døjet med en skade i læggen.

Den har dog vist sig ikke at være værre, end at Eggert formentlig bliver klar til et eventuelt indhop senere i turneringen.

- Det er rigtigt bitter at være ude. Jeg ville rigtigt gerne have spillet og kan jo også mærke, at det er nu, det begynder at summe.

- Men jeg er da også superglad over, at jeg ikke fejler noget, der kunne have holdt mig ude i et halvt år, siger Flensburg-spilleren.

Han glæder sig over, at han stadig kan tro på, at han får lov at opleve EM-atmosfæren på hjemmebane i Herning.

- Jeg er stadig med her ved slutrunden, og vi tror på, at jeg kan komme ind på et senere tidspunkt. Så selv om jeg er frustreret, er jeg også samtidig lettet over, at jeg alligevel er her endnu.

Anders Eggert håber selv på, at han med lidt er spilleklar til den sidste kamp i indledende runde mod Tjekkiet på torsdag.

/ritzau/

Dagens Gossip