Fredag den 13.: Utraditionel julefilm får onlinepremiere

Når jule-kortfilmen "Fra Alle Os.." på fredag - den 13. december - slippes løs ved en bemærkelsesværdig onlinepremiere, er det næppe en tilfældighed.

Datoen der leder tankerne hen mod Sean S. Cunningham's makabre kultklassiker "Fredag den 13.", er nemlig nøje valgt, da "Fra Alle Os.." ikke er helt som andre, mere traditionelle, julefilm.

Historien udspiller sig på "Jackpot Auto" i Viby lidt udenfor Aarhus. Her får den ensomme mekaniker (Steffen Nielsen) sig lidt af et chok, da han på selveste juleaften får en kundebil ind med en ubehagelig overraskelse i bagagerummet.

For hvad der lige umiddelbart syner som liget af en uskyldig nissepige (Stine Kleist), skal snart vise sig, istedet at være begyndelsen på en ret lang nat på det iskolde autoværksted.

"Fra Alle Os.." er skrevet og produceret af det lille Aarhus-firma, LoneTower Visuals med Jonas Kvist Jensen og Morten Hjorth i spidsen.

Og ligeså utraditionel som denne film er, ligeså atypisk for en produktion af denne kvalitet har arbejdsgangen været. Helt præcist er der gået 14 dage fra idé til færdig film, og nu får den altså onlinepremiere på Facebook fredag den 13.

Så er det jo bare med at kigge med - hvis du tør.

Se billederne nedenunder...

Dagens Gossip