Fredericia: Sygemeldt borgmester er stadig spidskandidat

Den netop sygemeldte borgmester i Fredericia Kommune, Kenny Bruun Olsen, er stadig Venstres spidskandidat i Fredericia til kommunalvalget den 19. november.

Det fastslår gruppeformand for Venstre i byrådet Peder Hvejsel (V) over for Ritzau.

- Ja, selvfølgelig er han det. Han er sygemeldt foreløbigt for en uge. Jeg har talt med ham, og vi forventer, at han kommer tilbage, siger Peder Hvejsel.

Selv håber borgmesteren på at være tilbage på kontoret om en uge, når Venstres formand Lars Løkke Rasmussen lægger vejen forbi Fredericia. Peder Hvejsel er fortsat optimistisk omkring sin spidskandidat.

- Foreløbigt afventer vi situationen og ser, hvad der sker. Jeg er en af dem, der står bag ham, så jeg har en forventning om, at han kommer tilbage om en uges tid og fuldfører valgkampen. Der er trods alt tre uger endnu.

- Vi tager stilling til det, hvis situationen udvikler sig. Det er selvfølgelig uheldigt timet, men først og fremmest er det helbredet, der er vigtigt. Der må være nogle af de øvrige kandidater, der tager sig af vælgermøderne i den mellemliggende periode, siger Peter Hvejsel, der ikke selv genopstiller til byrådet.

En af de øvrige kandidater for Venstre er Pernelle Jensen. Hun håber, at Kenny Bruun snart bliver rask igen.

- Vi må finde ud af, hvordan vi deler opgaverne mellem os i kandidatgruppen indtil videre. Valgkampen går selvfølgelig videre, så hvis han er langvarigt syg, må vi sætte os ned og lægge en ny plan, siger hun til Ritzau.

Indtil videre får det foreløbigt ingen konsekvenser for Venstre i Fredericia, at Kenny Bruun Olsen er sygemeldt med stress med blot tre uger til kommunalvalget.

Kenny Bruun Olsen overtog borgmesterposten i Fredericia Kommune i januar 2013 efter Thomas Banke (V), der trak sig efter en sag, der blandt andet handlede om rod i bilagene.

Borgmesterposten vil nu blive passet af 1. viceborgmester Mads Lund (Borgergruppen), mens Kenny Bruun Olsen er sygemeldt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip