Fredericiaguiden er på gaden nu

Dette års turistguide har fået et helt nyt format. I år er guiden i A4-format med flotte, farvestrålende fotos blandet med en masse nye, inspirerende tekster og praktiske oplysninger.

I den 64 sider store guide kan Fredericias gæster på dansk, tysk og engelsk orientere sig om byens historie, oplevelsestilbud for børn og voksne, kunst, kultur, naturoplevelser, aktivitetsmuligheder, overnatnings- og spisesteder, shopping og meget mere. En særlig sektion viser Fredericia som geografisk midtpunkt for messer og konferencer i Danmark med alle de faciliteter, der er nødvendige.

Fredericiaguiden har to formål; at sælge Fredericia som feriedestination og at informere ankomne gæster om områdets mange oplevelses- og servicetilbud.

Skal sælge Fredericia udenfor Danmarks grænser

Som salgsbrochure bliver Fredericiaguiden distribueret til bl.a. turistbureauer, campingpladser, hoteller m.m. i hele Danmark og Sverige, samt ved messer i bl.a. Danmark, Tyskland, Norge og Holland.

- Vi vil også uddele guiden, når folk henvender sig som følge af vores annoncering i blandt andet turistmagasiner, fortæller bureauleder Heidi Hammer Lings.

Fredericiaguiden skal fungere som vejviser, i forhold til gæster, som har besluttet sig for at besøge Fredericia, eller som allerede er ankommet, med konkrete oplysninger om eksempelvis overnatnings- og oplevelsesmuligheder og spisesteder.

- Derfor vil brochuren også være at finde overalt, hvor områdets gæster færdes: på overnatnings- og spisesteder, i byens butikker og pengeinstitutter, på seværdigheder, servicestationer og banegården”, siger Heidi Hammer Lings.

Alle, der er interesserede i at se den nye turistguide for Fredericia, er velkomne til at hente guiden på Turistbureauet.

- Den er god at have ved hånden, når man får besøg af familie, venner eller forretningsforbindelser, slutter Heidi Hammer Lings.

Dagens Gossip