Frederik Andersen gav bøllebank til Jannik Hansen

16/01/2014

Aldrig tidligere i NHL-holdet Anaheim Ducks' historie er det lykkedes for holdet at score ni mål i en ishockeykamp eller for den sags skyld at vinde med otte mål.

I hvert fald indtil nattens kamp mod Vancouver Canucks, som ænderne fra Californien vandt hele 9-1.

Dermed var målmand Frederik Andersen med til at give landsmanden Jannik Hansen en ordentlig endefuld til stor tilfredshed for hjemmepublikummet.

Hansen var medskyldig i, at nederlaget blev så stort. Med syv minutter tilbage af kampen ved stillingen 7-1 startede han et slagsmål, der sendte ham og holdkammeraten Tom Sestito i straffeboksen i syv minutter.

Med to mand i overtal kunne Anaheim nemt øge føringen med yderligere to mål og sætte streg under Vancouvers indtil videre kiksede sæson.

Holdet, der spillede med i Stanley Cup-finalen i 2011, har de seneste fem år været fast inventar i slutspillet.

Lige nu har Jannik Hansen og holdkammeraterne imidlertid fire point op til en slutspilsplads på et tidspunkt, hvor førstemålmand Robert Luongo er ude med en skade på ubestemt tid.

Frederik Andersen hentede sin 11. sejr i 13 kampe for Anaheim og præsterede 31 redninger på 32 skud.