Frederik Andersen henter oprejsning og ros i NHL-sejr

Den danske ishockeymålmand Frederik Andersen leverede en god indsats, da Anaheim Ducks natten til fredag dansk tid hentede en sejr på 3-1 i NHL på udebane mod Florida Panthers.

Andersen stod undervejs i vejen for 24 ud af 25 afslutninger og måtte kun se sig overlistet, da hjemmeholdet fire minutter før udløbet af sidste periode reducerede til 1-2.

Det var en form for oprejsning for Andersen, der to dage tidligere lukkede tre mål ind på ti afslutninger i nederlaget til Nashville Predators.

Alligevel fik danskeren genvalg i målet.

- Han er vores nummer et i målet, og vi er nødt til at sørge for, han spiller. Jeg er nødt til at vise ham, at jeg har den største tillid til ham, siger træner Bruce Boudreau.

- Alle har dårlige kampe. Havde det været en angriber eller en forsvarsspiller, havde vedkommende ikke siddet uden for i den efterfølgende kamp. Vi ønskede "Freddy" direkte tilbage i målet, og det fik vi belønning for, tilføjer træneren.

Anaheim ligger efter sejren nummer fem i Pacific Division med 18 point for 20 kampe.

Også Lars Eller var på isen natten til fredag. Hans hold, Montreal Canadiens, måtte på hjemmebane se sig slået 2-3 af Arizona Coyotes.

Trods nederlaget ligger Montreal stadig sikkert i spidsen for Atlantic Division med 30 point efter de første 20 kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip