Frederik Andersen holder buret rent i slutspilssejr

20/04/2016

Måske målmanden Frederik Andersen er manden, der skal få Anaheim Ducks på sejrskurs i NHL-slutspillet.

Tidligt onsdag morgen dansk tid leverede han i hvert fald en fornem indsats, da han spillede sin første kamp i 2016-slutspillet.

Andersen præsterede 27 redninger og holdt dermed målet rent i sejren på 3-0 ude over Nashville Predators.

I de to første møder mellem de to har målmand John Gibson været foretrukket frem for danske Andersen, og her er det blevet til to nederlag til Anaheim.

Med danskeren på mål lykkedes det at reducere til 1-2 i serien i første runde af Western Conference-slutspillet. Der spilles bedst af syv kampe.

Anaheim bragte sig foran midt i første periode og satte yderligere trumf på med to mål i anden periode.

Nashville forsøgte at komme tilbage, men alle forsøg prellede af på Frederik Andersen. Det er anden gang, at danskeren formår at holde målet rent i en slutspilskamp.

Torsdag spilles fjerde finalekamp, og igen har Nashville hjemmebane. Det har dog ikke vist sig at være en fordel i serien hidtil. Nashville lagde ud med at vinde de to udekampe, inden Anaheim altså også reducerede til 1-2 på udebane.