Frederik Andersen sat ud af spillet med hjernerystelse

02/04/2016

Målmand Frederik Andersen var ikke med for Anaheim Ducks i opgøret mod Vancouver Canucks natten til lørdag i NHL.

Årsagen er, at danskeren er sat ud af spillet med en hjernerystelse.

Uheldig skete i onsdagens 8-3-sejr over Calgary Flames, hvor den 26-årige målmand blot var på isen i 11 minutter i anden periode. På fem skud lukkede Frederik Andersen tre mål ind bag sig.

Det er uvist, hvornår danskeren kan vende tilbage for Anaheim Ducks, der har booket en plads i NHL's slutspil.

Det betød derfor ikke det store, at hjemmekampen mod Vancouver blev tabt med 2-3. Danske Jannik Hansen var med i opspillet til to Vancouver-scoringer, og Hanen er nu noteret for 16 assister i denne sæson.

Vancouver er uden chance for at nå med i slutspillet ligesom NHL's øvrige canadiske hold.