Frederik Andersen står igen stærkt i Anaheim-sejr

22/04/2016

Den danske målvogter Frederik Andersen spillede en væsentlig rolle, da Anaheim Ducks natten til fredag dansk tid slog Nashville Predators i det fjerde opgør i første runde af Western Conference-slutspillet i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Det californiske hold vandt opgøret 4-1. Dermed er det nu helt lige mellem de to mandskaber, der begge har to sejre i serien, hvor der spilles bedst af syv.

Frederik Andersen fik samtlige minutter på isen og diskede op med flere stærke redninger over for Nashvilles offensiv. I alt blev det til 30 redninger.

Hjemmeholdets Mike Fisher var den eneste, der fik pucken ind bag danskeren, da han tæt på mål hamrede den ind til 1-1 omkring halvvejs inde i anden periode.

Anaheim Ducks svarede dog stærkt igen med to scoringer på lige så mange minutter senere i perioden, og endnu en scoring i tredje periode gjorde det til slutresultatet.

Frederik Andersen er nu oppe på blot at have lukket ét mål ind på 58 af modstanderholdets forsøg i slutspillet. I de to første opgør var John Gibson foretrukket til at vogte målet for Anaheim.

Det næste opgør skal spilles lørdag i Honda Center i Anaheim.

Det har indtil videre på ingen måde vist sig at være en fordel at have hjemmebane i kampene mellem de to hold. Nashville vandt de to første kampe på udebane, og nu har Anaheim så også vundet to udekampe.