Frederik Andersen vil hjælpe bundklub opad i NHL-tabellen

Anaheim Ducks er et af NHL's stærkeste mandskaber, og den danske målmand Frederik Andersen vandt i den netop overståede sæson stor hæder for at vogte målet for Anaheim, der lukkede færrest mål ind af alle hold i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Men nu skifter Frederik Andersen tilværelsen i Californien ud med den canadiske by Toronto, hvor han skal hjælpe Toronto Maple Leafs med at opnå en bedre placering end sidste sæson, hvor holdet var dårligst af alle i NHL.

Dét til trods ser den danske målmand skiftet som et spændende skridt i karrieren.

- Jeg er rigtig glad for at være med på holdet her, siger Andersen til sit nye holds hjemmeside.

Andersens kontrakt med Anaheim stod til at udløbe 30. juni, og da danskeren efter et par gode sæsoner i klubben har gjort sig fortjent til en lønforhøjelse, valgte Anaheim at bytte ham til Toronto.

- Det er et ungt hold under opbygning lige nu, og der er flere talentfulde spillere på vej. Jeg ved, hvor hårdt holdet arbejder. Det så jeg tydeligt, da vi spillede mod dem i sidste sæson, siger danskeren, der to gange måtte se sit hold tabe til Toronto i sæsonen.

- De var uden tvivl bedre, end tabellen viste. Jeg er sikker på, at det bliver bedre næste år, siger Andersen.

Frederik Andersens nye klub fik i den forgangne NHL-sæson sølle 69 point i grundspillets 82 kampe. Toronto har ikke nået slutspillet i de seneste tre år.

Ifølge de første meldinger står danskeren til at mere end firdoble sin løn til et sted i omegnen af 35 millioner kroner om året.

I bytte får Anaheim to muligheder for at vælge unge talenter i NHL's draft, hvor klubberne på skift sikrer kontraktrettigheder over de bedste, unge ishockeytalenter fra hele verden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip