Frederik har kun arbejdet tre dage i år

Den søde juletid med masser af tid med familien er forlængst ovre for det danske folk.

Januar er veloverstået, og februar byder på masser af arbejdsdage, men ikke hvis man er kronprins af Danmark.

I dag fylder kronprinsesse Mary 41 år, og husbonden kronprins Frederik må have haft god tid til at arrangere et brag af en fødselsdag.

Det er nemlig kun blevet til tre arbejdsdage i hele 2013 for kronprins Frederik. Det viser hans kalender på kongehusets hjemmeside.

Royale fødselsdage er dog ikke en hindring for at sende kronprinsen i arbejdshabitten. Selvom Mary i dag fylder år, så må Frederik bestille noget for apanagen.

Klokken 15 skal kronprinsen således forlade fødselsdagen og overrække Davis Cup Award og udnævne ny tennis-ambassadør i Dansk Tennis Forbund.

Det sker dog på Frederiksberg, så der er ikke langt hjem til fødselsdagsfesten og bopælen i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg.

Kronprins Frederik næsten fordobler sit antal af arbejdsdage allerede torsdag. Her skal kronprinsen nemlig ud på hele to job på en dag.

Først skal han deltage i motionsløb til fordel for Danmarks Indsamling 2013, men når løbet er slut står den ikke på familiehygge. Om aftenen skal kronprinsen nemlig igen i arbejdstøjet og overvære OL-kvalifikationskampen i ishockey, hvor Danmark spiller i Vojens klokken 20.00.

 

Dagens Gossip