Frederik Sørensens agent ramt af russisk 'and'

Transfervinduet er højsæson for spekulationer om spillerskifter på kryds og tværs af kloden, men det er ikke altid rygterne rammer plet. I hvert fald ikke som de er skrevet.

Danske Frederik Sørensen, der spiller i Bologna, og hans agent Michael Bolvig blev mandag således ramt af en 'and'. Og en tung russisk en af slagsen.

Ifølge det russiske medie Izvestia så er Frederik Sørensen så varmt et bud på en spiller i Zenit Skt. Petersborg - til en pris på over 100 millioner kroner - at danskerens agent Michael Bolvig tilmed skal have bekræftet interessen.

- Bologna er interesseret i at beholde ham, men hvis der kommer et stort bud, vil de næppe blokere transferen, sagde Michael Bolvig ifølge Izvestia

- Min klient vil spille i Champions League mod verdens bedste spillere. Den russiske klub er interesserede i Sørensen, men det hele bliver afgjort mellem klubbernes ledelser, lyder det i det åbenmundede interview.

Og så er det her 'anden' for alvor basker med vingerne. Det er nemlig en overrasket Michael Bolvig, som BNB fanger på telefonen for at høre til den handel, der potentielt set kan gøre Frederik Sørensen til dansk fodbolds dyreste spiller nogensinde.

- Jeg blev noget forundret, da jeg læste det på nettet, fordi det er ganske enkelt ikke sandt. Jeg må konstatere, at der ikke kan være meget at skrive om i Rusland, siden de har behov for at opfinde historier på den måde, siger Michael Bolvig.

- Og jeg siger ikke det her, fordi jeg ikke respekterer Zenit, fordi det gør jeg. Det er en stor og veldrevet klub, men jeg har aldrig talt med det medie eller noget russisk medie overhovedet, så det er noget, de har fundet på.

Kan der ikke være tale om, at de har fejlciteret dig?

- Nej, fordi det ville kræve, at jeg har talt med dem, og det har jeg ikke. Det er helt sort, det der.

Okay. Bare for god ordens skyld. Er det Frederik Sørensens agent Michael Bolvig, vi har talt med?

- Ja, det er det.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip