Frederikshavn brager sig frem til DM-semifinalen

11/03/2016

Ishockeyklubben Frederikshavn White Hawks er klar til DM-semifinalerne i dette års slutspil.

Det er en realitet, efter at nordjyderne fredag aften på udebane slog Rungsted 5-1. Samlet har Frederikshavn vundet fire ud af fire mulige mod nordsjællænderne.

De mange mål blev fordelt ud på de tre perioder, hvor der både blev scoret to mål i første og anden periode, mens holdene hver især scorede én enkelt gang i tredje periode.

Særligt amerikanske Adam Miller bidrog til festen ved at passere Rungsteds målmand to gange.

Frederikshavn sluttede i grundspillet på en andenplads, mens Rungsted endte som nummer seks.

I kampen mellem Odense og Herning vandt fynboerne med 2-1, og de to hold står nu lige med 2-2, inden det femte opgør spilles på søndag i Herning.

Også i Rødovre var der kamp, da Esbjerg var på besøg. Her blev det til en 5-3-sejr til hjemmeholdet, der også betyder, at de to hold hver især har to sejre.