Frederikshavn dukker Sønderjyske i pokalrevanche

03/01/2014

Sønderjyskes ishockeymandskab har et svært udgangspunkt i forhold til at forsvare sejren i pokalturneringen fra sidste år.

Fredag aften tabte holdet 2-3 hjemme til Frederikshavn White Hawks i den første af to semifinaler i turneringen, der bærer navnet Metal Cup.

Sønderjyske, der fører ligaen suverænt, kom ellers foran tidligt i første periode, men før periodens udløb havde gæsterne scoret to gange.

Frederikshavn kom også på 3-1 i anden periode, før hjemmeholdet fik reduceret cirka fem minutter før afslutningen på tredje periode.

Semifinalen er en gentagelse af sidste års pokalfinale mellem de to klubber, som Sønderjyske trak sig sejrrigt ud af.

Klubben besejrede også Frederikshavn i DM-finalen sidste år.

I den anden semifinale var Herning Blue Fox i gang med et bemærkelsesværdigt comeback mod Odense Bulldogs, som alligevel fik et 5-5-resultat med hjem til Fyn.

Gæsterne førte 4-1, før Herning slog til med fire scoringer på stribe.

Odenses Niklas Enberg scorede til slutresultatet, da der resterede blot 25 sekunder.

Returkampene bliver spillet lørdag.

I Metal Ligaen tabte Aalborg Pirates overraskende 3-5 hjemme til Rødovre Mighty Bulls.

Bundholdet Rungsted Ishockey hentede en sjælden sejr på hjemmebane med en sejr på 7-4 over Esbjerg Energy.