Frederikshavn på kurs mod isligaens top-tre

17/01/2015

Frederikshavn White Hawks kan igen begynde at ane en plads i Metal Ligaens top-tre.

Det nordjyske ishockeyhold slog lørdag på hjemmebane Rungsted med 5-3 i et opgør, der var spændende lige til det sidste.

Gæsterne bragte sig i front med 1-0 allerede efter 42 sekunder, da Lauris Bajaruns fik pucken i nettet, men stillingen efter første periode var 3-1 til de nordjyske værter.

Rungsteds chance for at kæmpe sig tilbage i kampen så ud til at blive spoleret, da Philippe Paquet i slutningen af tredje periode ved stillingen 4-2 til Frederikshavn blev udvist i 10 minutter for usportslig optræden.

Det lykkedes imidlertid Carlo Finucci at få reduceret til 3-4 for Rungsted med 39 sekunder tilbage, inden Mads Bech kort efter slog sejren fast for hjemmeholdet.

Både Frederikshavn og Rungsted var også på isen fredag, hvor de to mandskaber led nederlag til topholdene Odense Bulldogs og Herning Blue Fox.

Nordjyderne er med lørdagens sejr blot et enkelt point efter Sønderjyske på tredjepladsen. Sønderjyderne har ligesom Odense og Herning spillet en kamp mere end Frederikshavn.

I en anden af lørdagens kampe vandt Rødovre Mighty Bulls på udebane med 5-1 over Herlev Eagles.

Aalborg Pirates fik også en sejr, som blev på 5-2 hjemme over Gentofte Stars, der ligger sidst i rækken.