Frederikshavn slår Sønderjyske i topkamp

Frederikshavn White Hawks viste fredag aften, hvorfor holdet aktuelt topper Danmarks bedste ishockeyrække, Metal Ligaen.

På hjemmebane vandt frederikshavnerne med 3-0, da Sønderjyskes forsvarende danmarksmestre var på besøg. Dermed har Frederikshavn nu et forspring på seks point i toppen af rækken ned til netop Sønderjyske.

Hver periode i kampen vandt nordjyderne med 1-0.

I første periode var det svenske Robin Bergman, der åbnede målscoringen, mens den farlige amerikanske forward Colin Vock scorede Frederikshavns øvrige to mål.

Rødovre Mighty Bulls forpassede på hjemmebane muligheden for at slå et hul på syv point ned til holdene uden for top-fire. Gæsterne fra Odense kunne nemlig rejse fra den københavnske forstad med en 3-2-sejr.

Sejren betyder, at fynboerne på femtepladsen kun er et point fra Rødovre.

Også bundholdet Aalborg Pirates sejrede fredag aften med 3-2 på Sjælland. Der måtte dog forlænget spilletid til, før Sebastian Ehlers blev Aalborgs helt i udekampen mod Rungsted.

Aalborg er fortsat sidst i rækken, selv om holdet har lige så mange point som Herlev Eagles, der tabte 2-5 i Herning.

Som det tredje sjællandske hold blev også Gentofte slået med 2-3 på hjemmebane. I den kamp var det Esbjerg, som kunne tage sejren med hjem.

/ritzau/

Dagens Gossip