Frederikshavn slog igen Rødovre hjemme

Frederikshavn White Hawks blev tromlet torsdag aften, da Rødovre Mighty Bulls udlignede til 1-1 i semifinalen med en 5-1-sejr. Derfor blev der for alvor blæst til angreb lørdag aften, hvor Frederikshavn var på hjemmebane.

Høgene skød på stort set alt, der rørte sig, men Sebastian Dahm tog godt fra i Rødovres mål, og der skulle gå næsten 36 minutter, før Tobias Kisum endelig fik hul på bylden for hjemmeholdet med scoringen til 1-0.

Til gengæld var det ikke mange skud, gæsterne fra Rødovre fik sendt af sted mod Bryan Hogan, og amerikaneren kunne for anden gang i slutspillet glæde sig over et shutout. For selvom tyrene med 69 sekunder tilbage af tredje periode satsede alt og trak Dahm ud af målet, hjalp det ikke. I stedet cementerede Oscar Andersson sejren med scoringen til 2-0 i tomt mål 24 sekunder før tid.

Dermed så 1.917 tilskuere Frederikshavn White Hawks bringe sig foran 2-1 i bedst af syv-serien, der fortsætter tirsdag i Rødovre.

Søndag aften spiller Sønderjyske og Odense tredje kamp i den anden semifinale. Her står det også 1-1 i kampe, efter Odenses udligning fredag aften.

 

 

 

 

Dagens Gossip