Frederikshavn slog igen Rødovre hjemme

Frederikshavn White Hawks blev tromlet torsdag aften, da Rødovre Mighty Bulls udlignede til 1-1 i semifinalen med en 5-1-sejr. Derfor blev der for alvor blæst til angreb lørdag aften, hvor Frederikshavn var på hjemmebane.

Høgene skød på stort set alt, der rørte sig, men Sebastian Dahm tog godt fra i Rødovres mål, og der skulle gå næsten 36 minutter, før Tobias Kisum endelig fik hul på bylden for hjemmeholdet med scoringen til 1-0.

Til gengæld var det ikke mange skud, gæsterne fra Rødovre fik sendt af sted mod Bryan Hogan, og amerikaneren kunne for anden gang i slutspillet glæde sig over et shutout. For selvom tyrene med 69 sekunder tilbage af tredje periode satsede alt og trak Dahm ud af målet, hjalp det ikke. I stedet cementerede Oscar Andersson sejren med scoringen til 2-0 i tomt mål 24 sekunder før tid.

Dermed så 1.917 tilskuere Frederikshavn White Hawks bringe sig foran 2-1 i bedst af syv-serien, der fortsætter tirsdag i Rødovre.

Søndag aften spiller Sønderjyske og Odense tredje kamp i den anden semifinale. Her står det også 1-1 i kampe, efter Odenses udligning fredag aften.

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip