Frederikshavn uddeler kæmpeklø til kriseramte Herlev

27/10/2015

Intet fungerer for ishockeyklubben Herlev Eagles, der har fået en mareridtagtig start på sæsonen i Metal Ligaen.

Tirsdag aften nåede Linus Fagemos tropper et nyt lavpunkt, da holdet blev ydmyget med 2-11 i Frederikshavn og dermed tabte for 11. gang i 12 kampe.

Specielt i anden periode holdt vendelboerne fest på isen og scorede seks mål på målmand Aaro Peltonen i løbet af 11 minutter.

Finnen blev skånet for tredje periode og erstattet af reserven Marc Andersson Schlæger, men heller ikke den nye mand kunne lukke af og måtte hente to pucke ud af buret i slutfasen.

Herlev har nu lukket 65 mål ind i 12 kampe - mere end dobbelt så mange som tirsdagens modstander.

I Herning leverede hjemmeholdet et bemærkelsesværdigt comeback mod Rungsted, der så ud til at være på sikker kurs mod en tiltrængt sejr.

Indtil det 48. minut førte gæsterne 2-0, men med tre mål på tre festlige minutter fik Herning vendt kampen helt på hovedet og kunne notere sig en sejr på 3-2.

Den tidligere Sønderjyske-profil Steffen Frank debuterede for herningenserne efter et kort ophold i tysk ishockey, og landsholdsspilleren scorede sit nye holds første mål.

Herning er dog trods sejren fortsat nede som nummer syv i tabellen.

Sønderjyske vandt på udebane 3-2 over Rødovre Mighty Bulls og fører rækken.