Fremmed kvinde skar hendes gravide mave op og rev hendes ufødte datter ud

Hun var syv måneder henne, da hun blev overfaldet af en fremmed kvinde, som skar hendes mave op for at stjæle hendes ufødte datter.

Nu står 27-årige Michelle Wilkins frem og fortæller om den frygtelige dag i marts sidste år, der ændrede hendes liv for altid.

Hun var blevet gravid med vennen Dan, og de to ventede sammen en datter. Det skriver Mirror.

De var ikke kærester, men havde alligevel nydt at forberede sig på den dejlige og uventede berigelse at få et barn sammen. Sammen havde de indrettet børneværelse og manglede ikke meget, men der skulle stadig købes en vugge.

Og det var netop i jagten på børneting, at Michelle Wilkins mødte sin overfaldsmand, som skulle tage det mest dyrebare fra hende.

Michelle Wilkins ved en fejring for sit ufødte barn, før tragedien skete.

Kvinden, som skar hende op for at stjæle hendes barn.

Dynel Lane havde bildt sin kæreste ind, at hun var gravid med hans barn, men da terminen blev ved med at rykke sig, bad han om et møde hos lægen sammen med hende.

Læs også: Hun lokker en gravid kvinde med hjem – og skærer fostret ud af hendes livmoder

Det var her, situationen blev tilspidset. Lane endte med at lokke Michelle Wilkins hen til sin adresse, hvor hun overfaldt hende, kvalte hende, og stak hende med en lavalampe, som hun havde smadret over offerets hovede.

Dynel Lane (foto) fik 100 års fængsel for den grusomme forbrydelse.

Efter Michelle Wilkins havde mistet bevidstheden, skar Dynel Lane hende op fra hofte til hofte og fjernede det syv måneder gamle pigefoster, som endnu ikke havde mødt sine forældre. 

Wilkins mistede over halvdelen af sit blod, og da hun vågnede efter overgrebet, kunne hun mærke sine indvolde falde ud, da hun rejste sig op.

Hun formåede at ringe til politiet, og på hospitalet blev hun genoplivet, da hendes hjerte pludselig stoppede med at slå.

Da hun kom til sig selv og var i bedring, sad hendes ven Dan ved hendes side, faderen til hendes barn, og han overleverede den mest knusende besked til hende. Deres datter var død.

Michelle Wilkins fik lov til at bade og klæde sin lille pige på, og hun sang for hende.

- Det var de eneste øjeblikke med min datter, så jeg skatter dem højt. Men det var så trist, siger hun.

Hun er nu i gang med at genopbygge sit liv, og selvom hun er i stand til at få børn, så fortklarer hun, at hun stadig er dybt fanget af sin sorg over den lille pige. Utroligt nok hader hun ikke Dynel Lane, og hun føler endda medlidenhed med hende, fortæller hun.

Dynel Lane blev idømt 100 års fængsel for sin ubegribelige forbrydelse.

Her fortæller Michelle Wilkins om det øjeblik, hvor hun fik beskeden om, at hendes ufødte datter var død.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip