French Open-vinder slår sig videre til tredje runde

French Open-vinderen Stanislas Wawrinka er videre til tredje runde i Wimbledon.

I anden runde vandt Wawrinka ganske sikkert i tre sæt over Victor Estrella Burgos fra den Dominikanske Republik med sætcifrene 6-3, 6-4, 7-5.

Undervejs havde Wawrinka kun to breakbolde mod sig, og de faldt pudsigt nok i det parti, hvor Wawrinka endte med at serve sejren hjem.

Wawrinka spillede ikke op til det niveau, der tidligere i år sikrede ham karrierens anden grand slam-titel, men schweizeren var aldrig i fare for et hurtigt exit i turneringen, hvor han aldrig er nået længere end kvartfinalen.

Holder seedningen møder Wawrinka finalemodstanderen fra French Open, Novak Djokovic, der tidligere onsdag også vandt sin andenrundekamp, i semifinalen.

Kroaten Marin Cilic, der er seedet som nummer ni, spillede sig også videre efter en lang dyst mod Ricardas Berankas fra Litauen. Efter fem sæt vandt Cilic 6-3, 4-6, 7-6, 4-6, 7-5.

Til gengæld er den tyske veteran Tommy Haas færdig i Wimbledon efter et nederlag i fire sæt til syvendeseedede Milos Raonic fra Canada.

Undervejs i kampen lavede Raonic en serv på 233 kilometer i timen. Det er den tredjehurtigste i Wimbledons historie, skriver det svenske nyhedsbureau TT.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip