Fri fjolletobak officielt på S-valgprogram

Overbogmester Frank Jensen er kommet et skridt nærmere en legalisering af hash.

Et flertal af socialdemokraterne i Købehavn stemte nemlig for, at forslaget om en forsøgsordning med legal hash i hovedstadne skal med på valgprogrammet frem mod efterårets kommunalvalg. Det skriver DR København.

- Vi går til valg på legalisering af hash, siger den socialdemokratiske socialordfører i København, Lars Aslan Rasmussen.

Og dermed er vejen banet for fri hash i København.

Det siger medlem af borgerrepræsentationen, Sophie K. Led, som efter mødet i går meldte sig ud af partiet, fordi hun ikke vil støtte op om arbejdet med at legalisere hash i København.

- Socialdemokraterne er blevet enige om, at de i næste valgperiode vil arbejde meget intensivt med at presse regeringen til at få lov til at gennemføre et forsøg med fri hash her i København, siger hun til DR København.

- Nu har partiorganisationen det på skrift, at medlemmerne i København synes, at det er en god ide med fri hash. Og så er det selvfølgelig lettere at gå til Statsministeren og bede om tilladelse til sådan et forsøg, siger Sophie K. Led, tidligere socialdemokratisk medlem i Københavns borgerrepræsentation.

Ifølge Lars Aslan Rasmussen, der er socialdemokratisk socialordfører, så er den brede opbakning altafgørende, skriver DR København.

- Nu er baglandet med, både den socialdemokratiske gruppe i København, og også kredsformændene bakker op, siger han, og kalder det 'et skridt nærmere' legalisering af hash.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip