Fri fugl præger årets kulturnat-plakat

 

En fugl i origami (japansk foldet papir-kunst), der folder sig ud og flyver ud af en åben dør. Det er motivet på årets kulturnat-plakat i Kolding.

Det er Mads Christian Sandholm, der har indsendt plakaten. Mads er 1. års studerende ved Designskolen i Kolding og fortæller selv om sin plakat:

- Jeg startede med at lave den åbne dør. Men så manglede der ligesom noget. Derfor arbejdede jeg videre med det foldede papir, der forvandler sig til en fugl. Jeg kan godt lide det med, at det ”bare” er papir – og så alligevel kan blive til lige det man ønsker, hvis man folder det lidt.

Mona Høilund Jepsen, grafiker ved Kolding Kommune, siger:

- Det var ikke et nemt valg. Der er virkelig kommet nogle rigtig flotte – og meget forskellige - forslag ind. Vi faldt dog helt for den måde Mads har valgt at løse udfordringen på. Sådan havde vi slet ikke tænkt på, at det kunne gøres. Det er et meget elegant og stilrent design.

- Vi synes, at plakaten fortæller en hel lille historie, uddyber projektleder på Kulturnatten Rikke Winther Revsholm.

- Det, at en stump papir kan forvandles til hvad som helst, er jo netop det, som vi gerne vil vise, at kultur og kunst handler om; at skabe, opleve og se nye muligheder. Vi håber, at plakaten vil vække borgernes nysgerrighed og fantasi og give dem lyst til at komme og få nogle gode oplevelser på Kulturnatten.

Der er blevet indsendt 32 plakater til konkurrencen. På Kulturnatten den 23. august og en uge frem bliver de alle udstillet på Kolding Bibliotek.

Du kan se årets plakat ved at trykke på billedet nedenunder......

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip