Friede under vand: Kæresten var tæt på at drukne

Anthony Taylor mente, at det ville være en uforglemmelig romantisk begivenhed, hvis han friede til sin kæreste Stephanie Walter under en dykkertur. I stedet var det ved at gå helt galt, da hun blev så overrasket, at hun var ved at drukne.

Heldigvis var instruktøren i stand til at hjælpe den chokerede kvinde, og da hun havde sundet sig, kunne hun sige ja til sin kærestes spørgsmål.

LÆS OGSÅ: Spotpris: Amalie sælger brudekjole og ringe på auktion

Det britiske par var i august på ferie i Marmaris i Tyrkiet, da Anthony besluttede sig for at fri. I samarbejde med instruktøren lavede han et skilt, og da de var 12 meter under havoverfladen, viste han hende ordene: Vil du gifte dig med mig?

Skiltets besked fik den overraskede Stephanie til at gispe, så hendes dykkermaske blev fyldt med vand.

- Det kom virkelig ud af det blå. Vi havde fået at vide, at vi ikke skulle trække vejret gennem næsen, men da han friede, gjorde jeg lige præcis det, og pludselig var alt fyldt med vand, fortæller den kommende brud til Daily Mail.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Instruktørerne håndterede situationen så professionelt, at parret ikke nåede at blive rigtig bange. Der var endda overskud til at række Anthony æsken med ringen, så han stod klar, da Stephanie igen kunne se noget.

Parret har nu planlagt at blive gift i september 2015. Den kommende brud har allerede styr på kjolen - den har hun vundet i en konkurrence om det bedste frieri.

Se optagelserne af frieriet, der næsten gik galt, herunder: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip