Frieri: Adele hiver forelsket par på scenen

Da den britiske sangerinde Adele gav koncert i London, fik hun sig noget af en overraskelse.

Mens hun var i fuld gang med at optræde med sit megahit fra 2008 "Make You Feel My Love", var der nemlig en tilskuer, som pludselig valgte at gå ned på knæ og fri til sin kæreste. Det fortæller hun til magasinet Harpers Bazaar.

Frieriet rørte den 27-årige musiker dybt, og hun besluttede sig for at hive det nyforlovede par op på scenen, hvor resten af publikum kunne se dem på storskærm. Her uddelte hun både kram og lykønskninger til det forelskede par, Natalie King og Johnny Biggle.

- Det er det smukkeste, jeg nogensinde har oplevet under en af mine koncerter, fortæller Adele ifølge Harper's Bazaar.

At Johnny Biggle valgte at fri til sin kæreste mens Adele sang "Make You Feel My Love", var langt fra en tilfældighed. Under deres besøg på scenen kunne parret nemlig fortælle, at netop den sang er deres kærlighedssang.

Det er dog ikke første gang, at Adele spontant vælger at invitere publikum op på scenen under sine optrædener. Senest fik en 12-årig autistisk pige sit livs oplevelse, da sangerinden gav hende lov til at komme op på scenen i Manchester og synge med i mikrofonen under koncerten.

Adele er i gang med sin første turné i fire år, og lægger vejen forbi både København og Herning henholdsvis 3. og 4. maj.

Se hele videoen, hvor Adele inviterer det nyforlovede par på scenen her:

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip