Frigivne sømænd siger tak for interessen

I en samlet udtalelse udsendt gennem Udenrigsministeriet Borgerservice takker de seks sømænd, der i sidste uge blev købt fri efter 838 dages fangenskab hos somaliske pirater, for den bekymring, der har været for dem i såvel Danmark som i andre lande.

»Til danske og udenlandske medier. Vi vil gerne sige tak for den store interesse og bekymring, der har været for os. Vi er meget glade for at være tilbage i friheden, og vi har det heldigvis bedre, end man kan have fået indtryk af i den forløbne uge,« skriver søfolkene i udtalelsen, der afsluttes med et håb om forståelse for, at de nu har brug for ro:

»Nu glæder vi os til at komme hjem til vores familier og til at få taget hul på en hverdag igen. Derfor håber vi på forståelse fra alle for, at vi har brug for ro og fred i den kommende tid.«

Udtalelsen er underskrevet af kaptajn Eddy Lopez og styrmand Søren Lyngbjørn fra Danmark samt de øvrige frigivne gidsler Frederito Catabay Nunes, Frankly Beltran Rencio. Sancho Celendro Lusaya og Rene Lipaopao Aviles, der er fra Filippinerne.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip