Friis fortsætter til OL 2016

Lotte Friis har ved flere lejligheder sået tvivl om, hvorvidt hun havde motivation nok til at fortsætte sin karriere indtil OL 2016 i Rio de Janeiro.

Men nu har den danske svømmestjerne truffet sin beslutning. Hun går efter endnu en OL-medalje om tre år i Brasilien. Og den beslutning skyldes i høj grad, at hun under VM i Barcelona tidligere i august fik bevist over for både sig selv og omverdenen, at hun stadig kan være med på allerhøjeste niveau.

Her fik Lotte Friis VM-sølv på både 800 og 1500 meter, og hun fik dermed tiltrængt oprejsning for OL i London sidste år, hvor Friis meget skuffende ikke fik nogen medalje.

- Jeg gjorde det så godt til VM og fik så godt et resultat, at jeg nu gerne vil fortsætte frem til OL i 2016. Jeg føler mig heller ikke så gammel, som jeg gjorde for to måneder siden. Og det har givet mig motivationen til at fortsætte og tage tre år mere, siger Lotte Friis til tv2.dk og tilføjer:

- Og så vil jeg også gerne have en OL-medalje mere. Jeg vil gerne have den medalje, jeg desværre ikke fik med hjem fra London. Det gnaver lidt i én, at det ikke lykkedes, siger Lotte Friis, der samtidig forklarer, at det ville være 'ultimativt' at slutte karrieren af med et OL.

 

 

 

Dagens Gossip