Friske vidner: Reddede 74-årig mand fra tricktyve

To rumænere, en 30-årig kvinde og en 28-årig mand, havde en dårlig dag. De forsøgte sig nemlig som tricktyve i Herlev, skriver Ekstra Bladet.

En 74-årig mand, der tidligere har været udsat for tricktyveri, kom gående med sin rollator på vej hjem til plejehjemmet i Herlev.

De to rumænere passede manden op på Herlev Hovedgade. Parret stod ved en guldsmedeforretning, da den 74-årige kom gående forbi. Manden trak et landkort frem og hev det helt op i ansigtet på den 74-årige for at spørge om vej, mens kvinden gik om bag ham og begyndte at rode i den 74-åriges lommer, skriver avisen.

Vidner så, at kvinden rystede på hovedet og gjorde tegn til, at der ikke var noget at stjæle.

Uheldigvis for rumænerne sad to mænd i en varevogn og observerede episoden. Også en kvinde i en lejlighed så hvad der skete og alarmerede politiet, der var fremme i løbet af tre minutter.

Rumænerne nåede heller ikke at stikke. De var nemlig pludseligt omringet af fem personer. Politiet anholdt de to rumænere. De er nu varetægtsfængslet frem til 8. november.

Manden og kvinden nægter sig skyldige, og kvinden har forklaret, at hun tilfældigt var kommet forbi og nærmest ved et uheld var ”faldet ned” i den 74-åriges lommer, da hun skulle gribe i sin egen taske.

Desuden hævder de, at de slet ikke kender hinanden og lige var kommet til Danmark i søndags og mandags for at søge arbejde.

- De to rumænere er varetægtsfængslet på efterforskningen, fordi deres forklaringer ikke hænger sammen. Vi undersøger også andre tricktyverier, som de muligvis kan knyttes til, siger senioranklager Bertil Håkansson, Københavns Vestegns politi, til Ekstra Bladet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip