Frisører fuppet på stribe: Velfriseret fusker løber fra regningen

Flere frisører i Storkøbenhavn beretter om at have haft besøg i deres saloner af en særdeles udspekuleret kunde, som formår at virke troværdig og samtidig løbe fra regningen.

En af de uheldige frisører er Sabrina Broby Dahl fra frisørsalonen Lou A Lou på Frederiksberg. I onsdags oplevede hun selv den storsnydende kunde i aktion. Derfor advarer hun nu andre frisører på Facebook.

"Jeg har i går (8. januar red.), haft en kunde inde ved navn Louise Jensen. Hun siger, hun er læge på riget og er en pæn dame udadtil. Hun taler meget åben om sit liv og virker rigtig troværdig", skriver Sabrina Broby Dahl i advarslen på Facebook.

Imens kvinden, der kalder sig Louise Jensen, får lavet en farvebehandling til 1200 kroner, fortæller hun meget åbent og detaljeret om sit liv. Så frisør Sabrina Broby Dahl aner ikke uråd, da kvinden bagefter siger, at hun lige skal ud og hæve penge, fordi hun kun har Master Card, som salonen ikke modtager.  

Men kvinden kommer aldrig tilbage til salonen, hvor hun også havde fået lagt hårprodukter til side for 2000 kroner. De blev dog i salonen.

"Jeg ringer så til hende, men nummeret er forkert. Jeg har kontaktet den anden frisør, hun sagde, hun var hos sidst, og de fortæller mig, at den samme person ved navn Louise Jensen for nogen måneder siden også var løbet fra regningen", skriver Sabrina Broby Dahl på Facebook.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Efter Sabrina Broby Dahl har lagt advarslen på Facebook har flere andre frisører i Storkøbenhavn meddelt, at de også har haft den samme kvinde på besøg.

"Hun har også gjort det i klippestuen z på Frederiksberg på extension behandling og striber - hun blev politianmeldt, med ved hun også har gjort det hos Bobbi Brown i Magasin, hvor hun havde fået lagt make up. Men der kaldte hun sig Elouise", skriver Jimmi Grethens, der er frisør hos Streetcut på Rådhusstræde i København, på Facebook.

"Har også været hos mig. Lod taske og jakke blive, mens hun skulle hæve. Hun kom ikke retur. Taske fyldt med aviser. Jakke var en billig en fra H&M. Ca 1 år siden i Fields", skriver Thomas Peter Wad Hauberg fra salon ID4U i Fields, på Facebook.

"Tror også godt jeg kender hende, hos mig havde hun et barn med (pige) på 6-7 år, hun forsøgte at få en masse produkter med, herunder GHD jern. Barnet kom dog til at sige "jamen mor, vi har jo ingen penge". Det lykkedes hende dog alligevel at smutte fra regningen (hun skulle ud og hæve), dog uden produkter!!", skriver frisør Kristina Kastbjerg Fynbo.

Flere af frisørsalonerne har anmeldt kvinden til politiet. En af frisørsalonerne har muligvis et overvågningsbillede af den svindlende kvinde.

Sabrina Broby Dahl beskriver kvinden som lyshåret med skulderlangt hår - meget porøst hår. Hun har mørke bryn og klæder sig godt.
 

Dagens Gossip